Boerling's Estate Nora

Nora is onze jongste telg in de cattery, een heerlijk draakje en ontzettend relaxed. Nora is een dochter van Silke en Olivier, achterkleindochter van Onyx en Lucifer en ook onze eerste katten Yeti, Amber en Twarres zie je in haar lijn terug. We hopen met haar een start te kunnen gaan maken met de bicolor point. Haar naam Nora is door mijn dochter bedacht en verwijst naar het zwart in haar point kleur.

 

 

In 2015 hadden we de mogelijkheid om nog een kitten aan te houden uit een van onze nestjes, ik zou gaan kiezen uit het nestje van Silke en Amaya destijds. Silke beviel als eerste m.b.v. een keizersnede en terwijl ik Nora tot leven en droog aan het wrijven was was ik al verkocht. Die stevige pootje en het bolle kopje, zij moest het worden. Na een paar dagen bleek ze ook nog eens een seal point te zijn, wat stiekum wel een van mijn meest favoriete kleuren in de point is. Dus Nora is lekker gebleven. Nora is wel het draakje in ons huishouden, altijd streken uithalen, maar ook super lief en aanhankelijk. Nora is de kat van mijn dochter.

Tot dusver is de ontwikkeling en bouw van Nora toch nog niet helemaal wat we gehoopt hadden, haar kopje mag nog ronder, net als haar vader en moeder. Maar we merken bij Nora dat ze iets meer tijd nodig heeft om uit te groeien. Met Nora gaan we ons volledig richten op de bicolor point, een droomkleur die we sinds 2015 mogen fokken en waar we ons verder op willen focussen.